DZine

Digitale mailing

Een digitale mailing (e-mailing) is een krachtige manier om uw product te promoten en de relatie met uw klanten en prospects te onderhouden en versterken. Met een fraai vormgegeven nieuwsbrief onderscheidt u zich van de concurrent.

Wat is uw positie op de online markt?

Het internet is én wordt een steeds belangrijker medium om te communiceren met klanten. Een website is voor bedrijven en organisaties een belangrijk instrument om doelgroepen te informeren. Afgeleide doelstelling is in veel gevallen ook het vinden van nieuwe relaties/prospects. Voor het vasthouden en verder uitbouwen van relaties is het dan ook van groot belang dat er een digitale klantenbinding ontstaat met de doelgroep.

Klanten vinden en klanten behouden

Hoe vind je potentiële klanten op het WorldWide Web en hoe behoud je die klanten? Een vraag waar veel bedrijven niet direct een duidelijk antwoord op weten. Met DZINE geven wij u de oplossing in handen. E- mailings worden steeds vaker als fraaie grafische boodschappen verstuurd. Met dergelijke nieuwsbrieven onderscheidt u zich van de concurrent. Door een nieuwsbrief grafisch op te maken, geeft u uw nieuwsbrieven een aantrekkelijke aanblik. Dat is van groot belang, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat de ontvanger slechts in een fractie van een seconde, vooral op basis van visuele aantrekkelijkheid, bepaalt of hij de (ontvangen) mail leest of niet. DZINE is een totaalservice voor digitale nieuwsbrieven. Wij helpen u vanaf de start van het project tot aan het eind met idee ontwikkeling, marketing en strategie, ontwerp van de nieuwsbrief, verzending en statistische analyse.

Hoge attentiewaarde

Omdat de e-mail grafisch wordt vormgegeven, trekt hij direct de aandacht van de ontvanger en zal hij/zij eerder geneigd zijn het bericht te lezen én hierop te reageren. De geavanceerde opmaakmogelijkheden die DZINE biedt versterken dit effect.

Direct meetbaar

Na verzending van uw mailing wordt automatisch bijgehouden hoeveel mensen uw nieuwsbericht lezen. Bovendien wordt het aantal `click-troughs` naar een gekoppelde website of vervolgpagina gemeten. Deze gegevens kunt u direct on-line bekijken. Zo kunt u zien welke acties succesvol zijn of welke informatie vaak wordt opgevraagd. Op deze manier krijgt u eenvoudig belangrijke management informatie.

Interactief

Een DZine biedt goede interactiemogelijkheden tussen u en uw klanten. Uw klant kan reageren op een nieuwsbericht of een vraag stellen en u kunt uw klant doorverwijzen naar uw eigen site.

Uitstekende marketingtool

Met DZINE kunt u uw relaties onderhouden, acties onder de aandacht brengen of gesegmenteerde klantengroepen met een eigen nieuwsbrief bereiken.

Kostenbesparing

Een elektronische mailing actie is vaak kostenefficiënter dan een traditionele direct marketing actie. U bespaart aanzienlijk op hoge druk- en verzendkosten, naast de voordelen van flexibiliteit en snelheid.

Maatwerk

DZine is eenvoudig uit te breiden met op maat gemaakte functionaliteit.